Занимателни

Настрой низходяща посока

782 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

782 артикула

на страница

Продукти на фокус

Детската игра е не само развлечение, но може да се използва и като ефективен начин за придобиване на нови знания, за запаметяване, развиване на ценни умения и насърчаване креативността на детето.

За тази цел то трябва да бъде стимулирано с правилните средства, играта с които не само буди неговия интерес, но и оказва благоприятно влияние върху неговото развитие.

Ние в Dara.bg вярваме, че подходящите занимателни игри имат важен принос в израстването на детето. Затова тук сме ви подготвили богат каталог с множество интересни предложения, които да намерят своето място в сърцето на малчугана, да му помогнат да опознае света около себе си и да развива личния си потенциал.

Забавни занимателни игри, насърчаващи креативността и бдителността

В тази внимателно подбрана секция от артикули сме вложили цялото си старание, избирайки качествени интерактивни стимулиращи средства за игра, които оказват положително влияние върху подрастващите.

Сред богатството на асортимента ни в категорията ще срещнете разнообразие от занимателни игри за всяка възраст на изгодна цена, които ще внесат доза веселие в ежедневието на малчугана, на фона на усъвършенстването на неговите умения.

Ето и какви типове играчки, игри и други занимателни артикули поместваме в каталога:

И още много други, които излизат извън посочените категории.

Как забавлението може да повлияе положително на развитието на детето

Тук ще откриете перфектните аксесоари за спорт, пригодени за забавна игра на малчугани. Разполагаме дори и с хилки за федербал с къси дръжки за малки ръчички, които вече ще може да играят на любимия развлекателен спорт за малки и големи наравно с възрастните.

Спортните активности в ранна детска възраст помагат за изграждане на добра координация, динамика на движението и обостряне на концентрацията.

Играта с пластилин и други средства за моделиране допринася за развитието на координацията око-ръка и усъвършенстването на фината моторика у детето. Насърчава въображението и креативността и помага за когнитивното развитие на малчугана.

Освен това играта с пластилин ангажира множество сетива и помага на детето да изследва различни цветове, форми и текстури, подобрявайки своето възприятие за света.

Средствата за детско творчество, рисуване и писане, представени под формата на пленителна игра помагат на детето да отключи своя творчески потенциал, поставяйки основата на умения за цял живот.

Всички тези и много други специални занимателни игри за деца са на ваше разположение на много изгодни цени в Dara.bg. Освен всичко останало те са страхотна идея за подарък и могат да помогнат на детето ви да открие любимото си хоби.