Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Други

Настрой низходяща посока

17 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

17 артикула

на страница

В тази секция поместваме всички останали образователни и занимателни средства за игра и учене, които не попадат в останалите категории на раздела. Ако не сте успели да откриете перфектното решение за вашия мъник в тях, тук ще откриете още предложения, които може да ви дадат вдъхновение и идея за практична и занимателна дейност, която да го разнообразява в свободното време.

Разгледайте каталога на Dara.bg с други интересни, забавни и полезни принадлежности, игри и пособия и направете своя избор още днес, поръчвайки на страхотна цена от онлайн магазина ни.

Цветни тебешири, магически кубчета, мозайки и още

… куп забавления за вашето дете, които няма да го оставят да скучае, а ще се погрижат за ангажиране на интереса и въображението му. В секцията имаме разнообразни предложения за различни възрастови групи, които са съобразени с характеристиките на съответния етап на развитие и зрялост на детето.

При подбора на играчка винаги е важно да се съобразявате с минималната възраст, за която е предвидено, че предметът е подходящ за игра. Проблемът основно е с наличието на дребни компоненти, представляващи опасност за най-малките, които може неволно да погълнат някоя част.

Едва ли има дете, което не обича да рисува, където свари. За да не ограничавате творческия му подем, може да му осигурите големи цветни тебешири, които може да използва на твърди повърхности около дома и в парка.

Детето ви има тенденцията винаги да чопли нещо с пръстите си? Може да му вземете магическо кубче рубик, играта с което едновременно ще го успокоява, но и ще изгражда логически и математически умения. А освен това и ще има с какво да се похвали на своите връстници.

Малчуганът ви наближава предучилищна възраст и искате да му помогнете да научи азбуката по-бързо и с лекота? Може да закупите магнитни букви от Dara.bg, които ще бъдат страхотно помощно средство за придобиване на ценното знание по време на приятна игра.

Търсите успокояваща активност за вашето дете, която да насърчава креативността му и да допринася за доразвиване на фините двигателни способности? Разгледайте нашите красиви цветни мозайки с множество елементи, които са доста добра опция в този случай.

Други образователни и занимателни игри на топ цена

На нашия сайт ще откриете страхотни предложения на много изгодна цена, тъй като нашата цел е да осигурим хубави подаръци, ученически пособия, играчки и други практични принадлежности, независимо от бюджета на семейството. С нас може да сте спокойни, че детето ви има всичко необходимо за учене и игра, без да се налага да харчите купища пари за това.

Разгледайте и останалите ни предложения и окомплектовайте пълна количка с всички важни и занимателни пособия, които ще внесат забава, въображение и интерес в ежедневието на детето.