Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

За кухнята

Настрой низходяща посока

65 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

65 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Кухнята е центъра на уюта и топлината за един дом, което я прави най-важната стая. Тази роля и е отредена, защото в тази стая се приготвя храната, а и много често семейството прекарва най-много време заедно именно в кухнята.

Има много начини да създадете допълнителен уют най-важния кът във вашия дом. Специално за вас създадохме специална категория За кухнята, където ще намерите богат избор от аксесоари и детайли, които ще улеснят приготвянето на храната и ще направят помещението много уютно.

Какво ще намерите в портфолиото ни с домашни потреби

В това общо определение се включват безброй стоки, които са създадени с цел да допринесат за удобството на цялото семейство. Кухнята е мястото, където се приготвя храната, което предполага нуждата от специални пособия и домашни потреби.

Когато подбираме артикулите в тази категория ние заложихме не само на удобството, но и на естетическия външен вид. Комбинацията между двете прави нашите стоки предпочитани. При нас ще намерите богата колекция от домашни потреби, които предлагат функционалност и практичност.

В портфолиото ни ще намерите кухненски пособия и съдове от стъкло, дървен материал или силикон. Представяме ви някои от най-предпочитаните ни артикули:

  • Стъклени съдове за подправки с корков капак;
  • Стъклени съдове с капак и силиконово покритие;
  • Панер с дръжки направен от ПВЦ материал;
  • Дървено плато във формата на листо;
  • Кухненски прибори от бамбук;
  • Подвижен простор с три рамена;
  • Пластмасови сгъваеми панери в различни цветове;
  • Формички и декорации за сладкиши;
  • Сокоизстисквачка за цитруси.

Към тези стоки за дома можем да добавим още много, които имате възможността да разгледате в нашия онлайн магазин.

Уютът е в малките детайли

Добрата домакиня може да се познае по подредената и уютна кухня. Именно, когато в кухнята има ред е възможно да се приготвят най-вкусните ястия. Всеки, който обича да се изявява като готвач трябва да поддържа помещението, в което приготвя храната чисто и подредено.

Ние ви предлагаме изобилие от домашни потреби, с които да въдворите ред в кухнята си. Подредете подправките в красиви стъклени буркани, използвайте пластмасови панери за съхранение на храна или подредете масата с дървени плата в красиви форми.

Всички тези детайли не само ще създадат допълнително уют в дома ви, но и ще направят добро впечатление на всеки ваш гост.

Удобството се създава посредством използването на малки детайли, които да улеснят подготвянето на храната и да направят кухнята по-подредено място. Направете поръчка на домашни потреби, които да улеснят живота ви от Dara.bg. При нас ще намерите всичко необходимо, за да създадете домашен комфорт за всички членове на домакинството.