Играчки със звук и светлина

Настрой низходяща посока

25 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

25 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Вашият бебок вече е достатъчно голям, за да отчита различните обекти и проявява все повече интерес към новите неща, които забелязва вкъщи? Това означава, че в играта му вече можете да включите играчки със звук и светлина, които ще предложат нов вид интеракция, която да активира следващите сензорни възприятия у детето.

Ако този момент е настъпил, Dara.bg ви предлага отличен каталог с интерактивни играчки, подходящи за следващия етап от развитието на малчугана. Специалният ни ангажимент в тази колекция със средства за ангажиране на вниманието и игра е да предложим топ съотношение между цена и качество, което знаем, че нашите клиенти оценяват високо.

Различни видове играчки със звук и светлина за порастващите мъници

Повечето играчки от тази категория са подходящи за деца над 3-годишна възраст, но можем да предложим и няколко варианта за по-малките, например над 18 месеца. Включването на звука и светлината в рутината на малчугана му носят нов вид вълнение и му позволяват да изследва и други аспекти от заобикалящия го свят.

В тази колекция от цветни и симпатични пеещи, говорещи, свирещи, издаващи звуци, светещи и движещи се играчки ще откриете и страхотни варианти за подарък за най-малките.

Една музикална играчка мини пиано винаги се оказва наистина потребно средство за игра, така че няма как да сбъркате с такъв подарък за малчугана.

Ето и в конкретика какви още играчки предлагаме в този продуктов каталог:

  • Самозадвижващи се играчки на батерии;
  • Интерактивни образователни таблети;
  • Бебешки бутала със звук и светлина;
  • Музикални играчки с детски песнички;
  • Играчки, издаващи звуци на животни;
  • Мини музикални инструменти;
  • Динозаври и домашни любимци;
  • Интерактивни шофьорски волани;
  • И др.

Разгледайте и самостоятелно движещите се по пода играчки за бебе, отклоняващи се от препятствията, които издават звук и светят, които със сигурност ще привлекат вниманието на мъника с интерактивното шоу, което създават.

При избора на играчки със звук и светлина е изключително препоръчително да се съобразявате с указанията на производителите относно експлоатацията от конкретни възрасти, тъй като обикновено повишената долна граница означава, че в играчката има дребни детайли, които създават опасност от поглъщане.

Какви са предимствата от избора на светещи и музикални играчки

Този тип детски играчки за най-малките осигуряват мултисензорно забавление за детето. Това помага за развитието на сетивата им и техните когнитивни способности. Взаимодействието ги учи на разпознаване на причинно-следствените връзки.

Движещите се играчки привличат вниманието на мъника и го насърчават да следи движенията на играчката с очите си. Това развива уменията за визуално проследяване, което по-натам в неговото развитие са необходими за изпълнение на други визуални задачи, като например четене.

Играчките издаващи звук развиват слуха на детето и му помага да разпознава различните тонове и височини, както и да се ориентира за местоположението на източника на звука.

В Dara.bg прибавяме и още едно съществено предимство – покупка на много изгодна цена.