Детски играчки за момичета

Настрой низходяща посока

194 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

194 артикула

на страница

Продукти на фокус

Код „розово“ – заповядайте във вселената на красивото, цветното, слънчевото и безкрайните усмивки и детски радостен глъч. Светът на прекрасните детски играчки за момичета, които насърчават развитието на малките госпожици и им помагат да открият себе си, докато се забавляват.

За любимите ни малчуганки подготвяме уникална колекция с много предложения, сред които да откриете перфектния подарък или изненада.

Разгледайте богатото ни портфолио с класически и интересни нови оригинални играчки за момичета и направете своята поръчка още днес, осигурявайки повод за много усмивки утре.

Класически и оригинални детски играчки за момичета на топ цена

Всяко дете е различно и проявява интерес към различни неща. Затова не бива да ограничаваме момичетата в подбора на играчки, защото със сигурност има много малки госпожици, които проявяват интерес към игра с колички и други типично „момчешки“ играчки. Отделили сме функционално тази категория, за да може да достъпите по-бързо типичните детски играчки за момичета, които лесно се превръщат в любимата играчка за ежедневна игра.

А в Dara.bg ги получавате на много достъпна цена.

Прекрасни играчки за момичета с различна възраст и интереси

Тук ще откриете богатство на избора от кукли – най-класическата момичешка играчка, която присъства в арсенала от забавления на почти всяко малко момиченце. Предлагаме както кукли с размера на популярното барби, така и мини кукли и пълноразмерни кукли бебе.

Тук може да избирате измежду кукли с професии, булки, принцеси, русалки, феи, с най-различни аксесоари като понита, каляски, дрехи, къщичка и др.

Разполагаме и с много варианти с пластмасови комплекти с реалистични аксесоари за готвене, комплекти за правене на сладоледи, пица и др. подобни, докторски и зъболекарски комплекти, фризьорски принадлежности, шопинг комплекти, мини кухня и кухненски уреди и принадлежности и пр.

Тези детски играчки за момичета са винаги едни от най-търсените и обичаните и практиката показва, че се използват почти ежедневно от малките госпожици.

Предлагаме и красиви и практични детски аксесоари за коса, комплекти за оцветяване на кичури и тоалетки с аксесоари. Обновяваме каталога си с фигурки от любими анимационни предавания като „Ваяна“, „Зоотрополис“ и др. В асротимента ни ще откриете и играчки домашни любимци, интерактивни и музикални играчки и други аксесоари за игра.

Вашето момиче обича да твори? Изберете уникален детски комплект за изработка на бижута, който бързо ще се превърне в любимата занимавка на младата дама. Може би се увлича по изкуството? Изберете хубав арт комплект и ѝ подарете още повече възможности за развихряне на творческия замах и въображение.

В колекцията на Dara.bg ще откриете достатъчно варианти от играчки, подходящи за всеки етап от развитието на детето.

Погрижете се за запълването на свободното време на детето с играчки, насърчаващи креативността и цялостното му развитие.