Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Детски играчки за момичета

Настрой низходяща посока

200 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

200 артикула

на страница

Продукти на фокус

Код „розово“ – заповядайте във вселената на красивото, цветното, слънчевото и безкрайните усмивки и детски радостен глъч. Светът на прекрасните детски играчки за момичета, които насърчават развитието на малките госпожици и им помагат да открият себе си, докато се забавляват.

За любимите ни малчуганки подготвяме уникална колекция с много предложения, сред които да откриете перфектния подарък или изненада.

Разгледайте богатото ни портфолио с класически и интересни нови оригинални играчки за момичета и направете своята поръчка още днес, осигурявайки повод за много усмивки утре.

Класически и оригинални детски играчки за момичета на топ цена

Всяко дете е различно и проявява интерес към различни неща. Затова не бива да ограничаваме момичетата в подбора на играчки, защото със сигурност има много малки госпожици, които проявяват интерес към игра с колички и други типично „момчешки“ играчки. Отделили сме функционално тази категория, за да може да достъпите по-бързо типичните детски играчки за момичета, които лесно се превръщат в любимата играчка за ежедневна игра.

А в Dara.bg ги получавате на много достъпна цена.

Прекрасни играчки за момичета с различна възраст и интереси

Тук ще откриете богатство на избора от кукли – най-класическата момичешка играчка, която присъства в арсенала от забавления на почти всяко малко момиченце. Предлагаме както кукли с размера на популярното барби, така и мини кукли и пълноразмерни кукли бебе.

Тук може да избирате измежду кукли с професии, булки, принцеси, русалки, феи, с най-различни аксесоари като понита, каляски, дрехи, къщичка и др.

Разполагаме и с много варианти с пластмасови комплекти с реалистични аксесоари за готвене, комплекти за правене на сладоледи, пица и др. подобни, докторски и зъболекарски комплекти, фризьорски принадлежности, шопинг комплекти, мини кухня и кухненски уреди и принадлежности и пр.

Тези детски играчки за момичета са винаги едни от най-търсените и обичаните и практиката показва, че се използват почти ежедневно от малките госпожици.

Предлагаме и красиви и практични детски аксесоари за коса, комплекти за оцветяване на кичури и тоалетки с аксесоари. Обновяваме каталога си с фигурки от любими анимационни предавания като „Ваяна“, „Зоотрополис“ и др. В асротимента ни ще откриете и играчки домашни любимци, интерактивни и музикални играчки и други аксесоари за игра.

Вашето момиче обича да твори? Изберете уникален детски комплект за изработка на бижута, който бързо ще се превърне в любимата занимавка на младата дама. Може би се увлича по изкуството? Изберете хубав арт комплект и ѝ подарете още повече възможности за развихряне на творческия замах и въображение.

В колекцията на Dara.bg ще откриете достатъчно варианти от играчки, подходящи за всеки етап от развитието на детето.

Погрижете се за запълването на свободното време на детето с играчки, насърчаващи креативността и цялостното му развитие.