Подаръци за 8-ми Март

Всички знаем, че отбелязваме Международния ден на жената на 8-март, въпреки че някои мъже, често забравят тази дата. Този празник е специален за всички дами и всяка очаква с нетърпение да получи специален подарък от най-близките си хора.

Подаръка олицетворява признанието на семейството и приятелите към ролята на жената в техния живот. Всяка майка, съпруга, сестра, приятелка, колежка, учителка заслужава да се почувства ценена, а какъв по-хубав начин да покажем това от поднасянето на внимателно подбран подарък.

В онлайн магазина на Dara.bg ще намерите специална категория, в която подбрахме интересни подаръци за 8-ми март, които ще ви помогнат да покажете любов и признателност към любимите си дами.

Подаръци за 8-ми март – мисията възможна

Ето, че кълбото пак се завъртя и отново сме в навечерието на 8-ми март. Жените около вас със сигурност се вълнуват как ще покажете признателността си към тях. Всяка мила дума подкрепена с добре избран подарък ще направи жената до вас щастлива.

Дамите обичат персонализирани подаръци, защото това показва вниманието, което сте вложили да ги изберете. В категорията Подаръци за 8-март ще намерите много оригинални предложения за подарък за специална за вас дама.

Всяка заета жена обича да организира задачите си в тефтери с красив дизайн. Няма да сбъркате ако решите да подарите персонализиран бележник.

Може да изберете няколко теми:

  • Тайните рецепти на баба;
  • Любимите рецепти на мама;
  • Дневникът на една блондинка;
  • Записките на най-добрата сладкарка;
  • Дневникът на най-добрата гримьорка;
  • Супер фризьорка.

Освен единични бележници като подаръци за 8-ми март предлагаме и кожени тефтери с интересен дизайн в комплект с химикал и луксозна подаръчна кутия.

Дамите също обичат да пият кафе, чай или друга напитка в компанията на добра приятелка. Разгледайте персонализираните чаши и изберете най-подходящата за вашата сестра, майка, приятелка:

  • Чаша тип „Супер“ с надписи за сестра, дъщеря, майка, вуйна;
  • Чаша тип „Най-добрата“ с надписи за домакиня, сладкарка, медицинска сестра;

Зарадвайте любимите си дами за 8-март с подарък от Dara.bg

Всяка дама заслужава да бъде обичана и оценявана не само на 8-ми март, а през всеки ден от годината. Не всеки ден обаче може да правим тематични подаръци, за това не изпускайте повода на Международния ден на жената и зарадвайте любимите си дами с интересни подаръци.

Освен до тук изброените подходящи артикули за подарък, в нашия онлайн магазин ще намерите също персонализирани ключодържатели, интересни купи и медали, кутии за бижута, тематични парти надписи, плюшени възглавнички във формата на роза и още много други.

Може да направите специален подаръчен комплект от избраните от вас неща или да закупите вече приготвен от нас.

Настрой низходяща посока

283 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

283 артикула

на страница

Продукти на фокус