Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Подаръци за 8-ми Март

Настрой низходяща посока

233 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

233 артикула

на страница

Продукти на фокус

Всички знаем, че отбелязваме Международния ден на жената на 8-март, въпреки че някои мъже, често забравят тази дата. Този празник е специален за всички дами и всяка очаква с нетърпение да получи специален подарък от най-близките си хора.

Подаръка олицетворява признанието на семейството и приятелите към ролята на жената в техния живот. Всяка майка, съпруга, сестра, приятелка, колежка, учителка заслужава да се почувства ценена, а какъв по-хубав начин да покажем това от поднасянето на внимателно подбран подарък.

В онлайн магазина на Dara.bg ще намерите специална категория, в която подбрахме интересни подаръци за 8-ми март, които ще ви помогнат да покажете любов и признателност към любимите си дами.

Подаръци за 8-ми март – мисията възможна

Ето, че кълбото пак се завъртя и отново сме в навечерието на 8-ми март. Жените около вас със сигурност се вълнуват как ще покажете признателността си към тях. Всяка мила дума подкрепена с добре избран подарък ще направи жената до вас щастлива.

Дамите обичат персонализирани подаръци, защото това показва вниманието, което сте вложили да ги изберете. В категорията Подаръци за 8-март ще намерите много оригинални предложения за подарък за специална за вас дама.

Всяка заета жена обича да организира задачите си в тефтери с красив дизайн. Няма да сбъркате ако решите да подарите персонализиран бележник.

Може да изберете няколко теми:

  • Тайните рецепти на баба;
  • Любимите рецепти на мама;
  • Дневникът на една блондинка;
  • Записките на най-добрата сладкарка;
  • Дневникът на най-добрата гримьорка;
  • Супер фризьорка.

Освен единични бележници като подаръци за 8-ми март предлагаме и кожени тефтери с интересен дизайн в комплект с химикал и луксозна подаръчна кутия.

Дамите също обичат да пият кафе, чай или друга напитка в компанията на добра приятелка. Разгледайте персонализираните чаши и изберете най-подходящата за вашата сестра, майка, приятелка:

  • Чаша тип „Супер“ с надписи за сестра, дъщеря, майка, вуйна;
  • Чаша тип „Най-добрата“ с надписи за домакиня, сладкарка, медицинска сестра;

Зарадвайте любимите си дами за 8-март с подарък от Dara.bg

Всяка дама заслужава да бъде обичана и оценявана не само на 8-ми март, а през всеки ден от годината. Не всеки ден обаче може да правим тематични подаръци, за това не изпускайте повода на Международния ден на жената и зарадвайте любимите си дами с интересни подаръци.

Освен до тук изброените подходящи артикули за подарък, в нашия онлайн магазин ще намерите също персонализирани ключодържатели, интересни купи и медали, кутии за бижута, тематични парти надписи, плюшени възглавнички във формата на роза и още много други.

Може да направите специален подаръчен комплект от избраните от вас неща или да закупите вече приготвен от нас.