Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Цветя и панделки

Настрой низходяща посока

121 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

121 артикула

на страница

Продукти на фокус

Имате нужда да презаредите арт ресурсите си с цветни декоративни елементи? Попаднали сте на точното място, в което Dara.bg ви предлага да обновите арсенала си с качествени решения, избрани от нашия богат асортимент с различни модели декоративни цветя, листа и панделки. Те могат да се използват за много поводи, проекти и създаване на красиви декоративни елементи.

Разгледайте разнообразната ни колекция и почерпете вдъхновение за следващите си арт шедьоври. Обновете домашната си работилница с красиви флорални елементи за декорация и спестете повече пари, правейки една поръчка с всичко необходимо за новите ви крафт проекти.

Богатство от декоративни цветя, листа и панделки на много изгодна цена

Потопете се в изобилие от цветни декоративни компоненти, които имат универсално приложение. Предлагаме многообразие от материали, цветове, форми и размери, което позволява да изберете точните артикули за създаване на предпочитания арт завършек.

Ето в конкретика с какви артикули зареждаме асортимента ни в раздела:

  • декоративни листа;
  • декоративни цветя от сатен, сапун, EVA, хартия;
  • сатенени панделки;
  • листенца за декориране;
  • декоративни цветя с лепенка.

В категорията включваме декоративни цветя и цветчета, изработени от различни материали, които могат да се използват в най-разнообразни творчески проекти за създаване на красива декорация.

Тук поместваме още и готови сатенени панделки за нежно завършване на многообразни декоративни творения. Също така предлагаме и декоративни листа за изработка на тематични украси.

Идеи за декориране с декоративни цветя, листа и панделки

Практически тези флорални материали за декорация могат да се използват във всякакви крафт проекти, които въображението на твореца може да роди. Ето и няколко типични приложения и идеи, които събираме специално за вас.

Сапунените цветя са много актуален избор за декорация през последните години. Тяхното предимство е, че са едновременно красиви, но и функционални. Дори когато не се използват като сапун, внасят фина ароматна нотка в помещението, в което се използват за декорация. Много популярни са за изработката на подаръчни кутии и кошници. Страхотно решение са за декорация в банята, където може да се използват и за освежаване на ваната.

Дребните декоративни цветя, изработени от текстилни материали като сатен, се използват масово за изработката на сватбени аксесоари и принадлежности като брошки, късметчета за хвърляне, както и за декориране на сватбени кошници, торбички и прочие. Те могат да се използват и за декорирането на аксесоари за коса като фиби и диадеми, за пришиване на дрешки за кукли и други подобни.

Розите от мека EVA пяна могат да се използват за създаване на красиви подаръчни артикули за Св. Валентин и 8-ми март. Готовите сатенени панделки са идеална декорация за картички, покани, пликове, а също и за бебешки артикули.

Dara.bg – отлично качество, добра цена, достъпност и винаги красиви и актуални предложения.