Уважаеми клиенти, Понеделник 4 Март ще бъде почивен ден за нас и куриерските фирми.

Табелки за надписване

Настрой низходяща посока

37 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

37 артикула

Страница
на страница

В Dara.bg винаги можем да ви изненадаме не само с изключително изгодни цени, но и с неща, които не сте виждали до сега. В тази категория ви предлагаме едни симпатични малки табелки за надписване, които са едновременно практични, функционални и красиви и придават много интересен декоративен ефект. Имат най-различни приложения и със сигурност биха могли да бъдат от полза и на арт занаятчиите, създаващи уникални крафт декорации.

Разгледайте асортимента ни с мини табелки в различни вариации и съберете вдъхновение за красивото декориране на вашия дом чрез малки подобрения, внасящи допълнителен чар в интериора.

За какво може да се използват малките табелки за надписване

Това са мини черни дъски, върху които може да се пише с тебешир. Те могат да се използват многократно, благодарение на възможността за лесно изтриване на написаното. Може би на пръв поглед да не ви изглежда така, но те са изключително практични и могат да намерят приложение както в дома, така и извън него в обстановката на специални поводи.

Декоративните табелки с щипка или с шиш за набучване са много полезни за надписване на растения, които са все още на етап прорастване на семенцата. Така лесно ще се ориентирате къде какви семенца има и как да се грижите за тяхното израстване. Не разпознавате добре подправките? Може да използвате табелките за надписване на саксията със съответната подправка и така никога няма да обърквате с какво трябва да подправите ястието.

Те може да се използват и като мини интериорна декорация. Идеални са за детската стая, където може да оставите мило послание на своя малчуган или закачка за вашия вече пораснал тийнейджър. Страхотно попълнение са и към трапезата на детски партита.

Търсите ефектни табели за гости на сватба? За целта може да използвате мини табелки за надписване на стойка, които ще укажат къде трябва да седнат гостите по красив, интересен и закачлив начин.

Може да използвате мини табелка за надписване за декориране на работното ви място в офиса. Напишете на нея любим мотивиращ цитат, който да ви вдъхновява през най-трудните следобедни часове.

Интересни мини табелки за писане на изгодна цена

Всичко това ви вдъхновява да се оборудвате с няколко табелки за декориране? В Dara.bg ще откриете голямо разнообразие от форми, фигурки, животинки и цветчета, както и няколко различни разцветки, от които да изберете точната тематика за вашите цели. Предлагаме табелки на стойка, с връв за окачване, с щипки, на статив или с шиш за набучване, от които може да изберете най-удобния за проекта ви вариант.

Още интересни предложения може да откриете в раздела ни с качествени материали за декорация.