Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Парти артикули

Парти артикули
Настрой низходяща посока

728 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

728 артикула

на страница

Продукти на фокус

Добре дошли в света на добре организираното парти! Тук ще откриете всичко необходимо за създаване на празнична атмосфера за какъвто и да е повод – детски рожден ден, бебешко парти, погача, рожден ден на възрастни, моминско или ергенско парти, хелоуин, карнавално парти и всеки друг повод, на който искате да имате гарантирано забавление.

Качествените парти артикули, от които всяко весело събитие има нужда

В този раздел събираме асортимент от страхотни парти предложения в няколко предпочитани категории:

  • Украса за парти;
  • Парти аксесоари за сервиране;
  • Карнавални артикули;
  • Стоки за бебешко парти;
  • Аксесоари за моминско и ергенско парти;
  • Картонени кутии за парти.

В Dara.bg разполагаме с огромно разнообразие от артикули в категорията парти декорация, които ще се впишат в изискванията на всеки вкус и тематика. Разполагаме с всичко необходимата за украсата на вашето пари, от картонени надписи за стена и таван, през хартиени гирлянди, празнични свещи и конфети до декоративни стени (фон за арка от балони).

Можем да ви предложим богат асортимент от евтини парти артикули, включително парти принадлежности като свирки, шапки за рожден ден, картонени парти чинии, парти чаши, прибори сламки, подноси, парти покривки, ефектни стилни свещи за торта или цветни забавни свещички за детски рожден ден, топери за торта, салфетки.

Разполагаме с детски парти артикули, парти артикули за рожден ден, парти артикули за детски рожден ден и можем да предложим дори парти артикули на едро.

Тук ще откриете и качествени маскировъчни аксесоари като шапки и диадеми за хелоуин, бои за лице, оцветяващи косата артикули и всевъзможни артикули за преобразяване и създаване на карнавално настроение.

Търсите пътечка за прощъпулник? Това е незаменим парти аксесоар за бележития празник на вашето дете и ние можем да ви предложим няколко варианта, с които да отбележите това събитие. Ако искате вашето дете да знае колко много е ценено от всички околни още в най-ранния детски етап, може да използвате за целта книга за пожелания за рожден ден на детенце. В нея всички гости могат да напишат своите послания, които детето да прочете когато порасте.

Искате да отбелязвате със сладки снимки порастването на вашето бебче? Изберете платно за отбелязване възрастта на бебето от нас, с което ще може да отбелязвате всеки изминал месец щастие с вашия мъник.

Dara.bg – всичко за вашето парти на едно място

И то на страхотна цена. Може да се доверите на нашия професионализъм, изграден в рамките на двудесетилетна добра търговска практика, даряваща с радост купища семейства в цяла България. Поръчайте още сега онлайн и получете пратката си бързо, лесно и удобно.

Приятно пазаруване!