Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Часовници

Настрой низходяща посока

1 артикул

на страница
  1. Часовник с образователна цел
    -36%

    Кат. номер: 713166

    Часовник с образователна цел
    Редовна цена 10,90 лв. Промо цена 6,99 лв.
Настрой низходяща посока

1 артикул

на страница

„У дома часовник трака…“ – има причина тази детска песничка да е добила такава голяма популярност сред редица български поколения и нейната мелодия да изниква толкова лесно в ума ни. Часовникът е важна вещ във всеки дом, а когато става въпрос за детската стая, той добива още по-богато значение.

Търсите интересни часовници за детска стая, от които да изберете практично попълнение за кътчето на вашия мъник, пасващо идеално на интериора на помещението? Dara.bg ви предлага колекция от оригинални предложения на изгодна цена, от които може да изберете следващото топ попълнение за детския кът на вашия дом. Може да поръчате още днес и да си спестите ходенето до магазина.

Часовници за детска стая с уникален дизайн и топ цена

Важно е детето ви да се научи да разчита добре аналоговия часовник. Затова е хубаво първият часовник в детската стая да бъде именно такъв. А ние ще се погрижим часовникът, който избирате да е качествен, издръжлив и приспособен за детските очички, така че малчуганът ви да може лесно да се ориентира по него и да разчита времето като истински спец с практиката.

Колекцията ни попълваме с настолни детски часовници, които могат да се поставят на нощното шкафче на детето, върху бюрото му или на рафта за книги, както и стенни часовници, които са винаги видими. Според конкретните наличности, тук ще поместваме и алармени часовници, които ще учат детето ви на самостоятелност. Стремим се да предложим добър набор както на аналогови, така и на дигитални уреди.

Тук ще откриете и образователни варианти, както и интерактивни часовници за детска стая, които ще превърнат ученето в игра и приятно занимание.

Предлагаме красиви и функционални дизайни, стилни, забавни, закачливи и супер практични опции, които могат да паснат идеално на всяка съвременна детска стая.

Как да научите детето да „познава“ часовника

Преди да започнете с разчитането на часовника, е важно да обясните концепцията за време на своя малчуган. Обяснете му каква е разликата между секунди, минути и часове и по какъв начин се измерва времето.

Щом го запознаете с основите, преминете към „дешифрирането“ на часовника. При аналоговия обяснете коя стрелка за какво служи. Нарисувайте няколко варианта на часовника за тренировка. При дигиталния първо обяснете за числото на часовете, а след това за числото на минутите. И в двата случая търпението и практиката са ключ.

С часовниците на Dara.bg е по-лесно. За тази цел тук ще се стараем да предлагаме и образователни часовници, със специален дизайн улесняващ ученето и разпознаването на конкретното време от детските очички.