Дървени играчки

Настрой низходяща посока

39 артикула

на страница
 1. Образователна игра за броене /дърво/ Образователна игра за броене /дърво/
  -33%

  Кат. номер: 801453

  Образователна игра за броене /дърво/
  Редовна цена 11,90 лв. Промо цена 7,99 лв.
Настрой низходяща посока

39 артикула

на страница

Продукти на фокус

Добре дошли в света на качествените забавни и образователни дървени играчки, които ще останат най-добрия избор за поколения наред. В портфолиото ни с прекрасни предложения ще откриете широк диапазон от любими на всички малчугани играчки, изработени от здрави дървени материали и украсени с красиви цветни багри, завладяващи детското въображение.

Разгледайте най-актуалните ни предложения и поръчайте още днес на супер цена през Dara.bg, а ние ще имаме грижата да доставим поръчката в най-кратък срок, така че малчуганът ви да се радва на новата си придобивка възможно най-скоро.

Забавни и практични дървени играчки за изграждане на ценни умения

Каталога попълваме с разнообразни предложения, които да отговорят на нуждите на различни възрасти. Тук ще откриете както образователнидървени играчки за най-малките, така и средства за игра и учене, подходящи за доразвиване на важни умения у по-големите.

Предимство на дървените занимателни играчки е, че те са изработени от много по-безопасен от пластмасата материал, тъй като не съдържат никакви следи от вредни агенти като BPA. Освен това те са особено издръжливи на времето (и грубата игра) и затова обикновено се използват поколения наред от малчуганите в семейството. Затова са и много по-устойчив вариант.

Какви дървени играчки може да поръчате от Dara.bg?

 • Образователни дървени играчки за броене и смятане;
 • Дървени цветни фигури за опознаване на формите;
 • Образователни детски дървени часовници;
 • Дървени пъзели;
 • 3D пъзели и макети от дърво;

И всякакви други забавления и образователни средства, изработени от качествени дървени материали за които може да се сетите.

Предлагаме и интересни комплекти за шиене на дървени копчета, които ще помогнат на подрастващите да придобият ценното умение, липсващо на много възрастни днес.

Почти няма възрастен, който като малък да не се е състезавал с приятелите си в хвърлянето на дървени цветни рингове по платформа с прътове. Тук ще откриете страхотни варианти на любимата дървена играчка, които се отличават с образователен елемент и изключително изгодна цена.

Защо дървените играчки са един наистина страхотен избор

В нашия онлайн каталог поместваме уникални предложения за игра от дърво, които са специално създадени да насърчат развитието на децата, да им помогнат да възприемат света около себе си и да се впуснат подготвени в приключението на порастването.

Те са страхотно средство за възпитаване на важни умения и разгръщане на потенциала на детето. Лесно се превръщат в любимото средство за игра, когато малчуганът има гости и са страхотна идея за подарък за детски рожден ден.

Обикновено заради високата им издръжливост и здравина се предлагат на по-високи цени в повечето магазини, но в нашия магазин предлагаме много по-добро съотношение между цена и качество, което е съществено предимство.