Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Балони "Прозрачни"

Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Използването на балоните, като елементи са украса е класика в жанра. Те са част от празнуването на важните събития от живота на почти всеки човек. Използваме ги за украса на детски събития, но и на такива за възрастни. Те са популярно забавление и сред децата, тъй като много обичат да тичат с шарен балон в ръка, да си го подхвърлят помежду, забавлявайки се с него.

Цветовете, формите, това колко са големи плътността им са различни и това ги прави толкова подходящи за създаване на всякакъв вид украси, арки и смесването им по креативни начини. Любима и практична декорация, балони има защо да са токова използвани, а когато някой чуе думата „балон“ автоматично прави асоциация с парти или с дете.

Ние от Dara.bg ценим избора и качествената, красива декорация за всеки повод. Затова за вас сме подбрали креативни, различни и здрави прозрачни балони, с които да зарадвате децата си или да направите незабравима украса на всяко важно събитие.

Какви продукти ще намерите в категорията и в какви ситуации могат да се използват

В нашата категория Балони „Прозрачни“ ще намерите богат избор от всякакви прозрачни балони. Може да изберете между такива с конфети, атрактивни балони, пълни с мини балончета в тях или с пера. Можете да разгледате и обикновени прозрачни балони, ако търсите нещо по-изчистено.

Всички те са изключително здрави, стилни, с различни цветове форми и размери и на страхотни цени. Те ще се превърнат в сърцето на всяко парти, внасяйки атмосфера и придавайки красив вид. Можете да използвате по единично или да направите красиви арки от тях. Напълнете ги с хелий или не, спрямо вижданата ви и целите. Разнообразието от цветове, гарантите, че ще намерите най-добрите прозрачни балони спрямо темата и  цветовете на партито.

Можете да ги използвате в различни ситуации, за детски рождени дни и партита, като изберете п-цветни и пълни с конфети. Или за годишнина или юбилей, като там можете да заложите на изчистените варианти, но разбира се всичко зависи от вкуса ви и това колко ефектна искате дас е декорация. С тях със сигурност ще стане по-красиво и вълнуващо, ще са перфектния декор за снимки, а ако е за детско парти, децата ще имат забавно занимание с тях.

Балоните са сигурния начин да изненадате специален човек на повода му, като украсите дома му или ги поднесете заедно с подаръка. Със сигурност ще предизвикат радост и усмивки и ще внесат цялостна атмосфера, настроение и цвят.

Разбира се подходящи и предпочитани са и за сватби, кръщенета, погачи. Винаги могат да се използват по стилен и интересен начин и да завършат всеки декор.