Детска музикална играчка лаптоп с музика и светлина

Наличност: На склад
Кат. №
160921
Детска музикална играчка лаптоп с музика и светлина /на батерии/.
- стикери
- светлина
- демо мелодии
- подвижен екран със светлини
Размер на опаковка - 20 см. х 16,5 см. х 4,5 см.
Размер на лаптопа /разтворен/ - 19 см. х 16 см. х 16 см.
За деца над 3+ години.
Цената е за 1 брой.
19,90 лв.