Кола - Трансформър 1:18 с РК

Наличност: На склад
Кат. №
660292-1
Кола - Трансформър 1:18 с РК /на батерии/.
Трансформирайте, дрифтирайте и прекосявайте двора с кола-робот за двойно забавление! Насладете се на бърз 360° дрифт в режим на кола и робот, работи както върху килими, така и по тротоари. LED светлините допринасят за реалистичното, изпълнено с екшън забавление, което децата обичат. Дистанционното управление ви позволява да контролирате, като лявата ръка контролира движението напред и назад, докато дясната управлява наляво или надясно. Дистанционното също така позволява да трансформирате с един бутон от елегантна спортна кола в елегантен робот!
АВТОМОБИЛ В МАЩАБ 1/18: 2,4 Ghz дистанционно управление има контроли за движение напред/назад и наляво/надясно, плюс бутони за автоматично шофиране и трансформация.
ТРАНСФОРМАЦИЯ С ЕДИН БУТОН: играчка 2 в 1 дава на децата най-доброто от двата свята; просто натиснете и задръжте бутон, за да превключите от елегантна спортна кола към мощен робот само за секунди!
ВЪРТЕНЕ НА 360°: Извършва пълни завои на 360° в режим на робот, така че да може да се върти и усуква с почти неограничена мобилност.
ЗАБАВЛИТЕЛНИ СВЕТЛИНИ: Интерактивните функции включват LED светлини под колата, за да ангажират детето ви, докато играе.
Размер на опаковката - 25 см. х 24 см. х 6,5 см.
За деца над 3+ години.
40,90 лв.
Повече информация
Материал Пластмаса