Коледни чаши и свещи

Малко са празниците, които могат да предизвикат такова повсеместно вълнение по цял свят и да приповдигнат еднакво настроението както на малки, така и на големи. Да, декември месец е един от най-вълшебните през цялата година и е трудно човек да не забележи промяната в атмосферата и да не бъде завладян от празнично настроение.

Съвсем тематично тук ви предлагаме страхотни коледни чаши и свещи, които могат да допълнят ефектно празничната трапеза или да станат част от подаръка ви в навечерието на един от най-святите празници в християнския свят – Рождество Христово.

Коледни чаши за създаване на сгряващи сърцето моменти

В семейството ви имате традиция да си подарявате малки подаръчета на Бъдни вечер или на следващата я първа рождествена сутрин? Дори и да обичате да подарявате големи подаръци, една красива коледна чаша в цветовете на сезона, обагрена с украса от коледни звезди и вечнозелена растителност винаги ще бъде едно страхотно допълнение към подаръка ви. Те ще добавят сантиментална стойност към него и ще бъдат мил спомен за красивия семеен празник.

Затова в Dara.bg ви предлагаме да закупите качествени порцеланови чаши с красиви празнични принтове, които да добавите към коледните подаръци за любимите ви хора. Можем да ви предложим и забавни коледни чаши с Дядо Коледа, снежни човеци или джуджета, които ще създадат настроение и у малки и у големи. Разполагаме и със стилни коледни чаши в съвременен дизайн, които ще паснат идеално в подаръка ви за по-артистичните натури.

Коледната чаша с надпис „Весели празници“ е универсално допълнение и е страхотно решение за ароматния чай с аромат на канела, ябълка и щипка уют. Изберете коледна чаша с красива подаръчна кутия и направете подаръка си още по-персонализиран.

Коледни свещи като перфектен завършек за създаване на топлина и уют

Нито един декоративен елемент не променя атмосферата така, както една красива запалена свещ може да го направи. Пламъкът е символ на светлината в душите и сърцата на хората и винаги създава уникалното усещане за уютна и интимна обстановка.

Онлайн от нас може да закупите прекрасни коледни свещи, които ще допълнят перфектно празничната трапеза на Бъдни вечер и ще допринесат за внасянето на настроение на спокойствие и споделеност. Предлагаме ви и чаени свещи на изгодна цена, подходящи и за направата на декоративни свещници.

Освен коледни свещи, в асортимента ни включваме и празнични свещи за нова година. Тях можете да угасите заедно с веселата си компания при паметното отброяване на часовника на 00:00 в така очакваната новогодишна нощ.

Поръчайте през онлайн магазина ни и се възползвайте от неустоимата цена, която ви предлагаме. Ще се радваме да допринесем за специалното преживяване на вас и вашите близки и приятели на Коледа.

Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница