Материали за декорация

За създаването на перфектни крафт проекти са необходими две ръце, сръчност, креативност, внимание и доста усърдие. Ние бихме добавили към успешната формула голяма доза любов и разбира се, подходящите материали за декорация. А тук имаме голямо разнообразие от такива.

В Dara.bg предлагаме всички нужни материали за декориране и завършване на красиви DIY творения, независимо дали те ще се използват за лична употреба, за подарък, или за продажба. Разгледайте огромния ни асортимент и сами ще се убедите в това, че с една поръчка при нас може да си набавите не само най-важните базови елементи, но и куп декоративни детайли, с които да оборудвате домашната си занаятчийска DIY работилничка.

Огромно разнообразие от материали за декорация на топ цена

Искате да презаредите крафт ресурсите си у дома? Попаднали сте на точното място, където качеството не е непременно обвързано с нарастваща цена. Направете изгодна сделка и поръчайте още днес от онлайн магазина ни страхотни творчески елементи за вашето крафт хоби или занаят.

Възползвайте се от опцията за безплатна доставка при достигане на сумата, указана в условията за доставяне и спестете още с поръчка на уникални декоративни материали от Dara.bg

Декоративни материали за всеки проект и вкус

Разполагаме с голямо разнообразие, което да отговори на смелите ви крафт идеи и майсторските ви предпочитания.

Имате нужда от материал за ръчно изработване на детски албум? Разгледайте красивите ни крафт комплекти от хартия или картон с декоративни елементи, идеални за създаване на ръчно направени албуми, картички, покани, пликове, фоторамки и др. Предлагаме и материали за скрапбукинг за направата на специални съкровищници за съхранение на най-ценните и мили семейни моменти.

В селекцията ни ще откриете голям асортимент с цветна декоративна хартия с различни текстури, гофриран картон, листове с цветни стикери и декоративно тиксо.

Имаме и всичко необходимо за създаване на красива опаковка. От фина тишу хартия за ефектно опаковане на подаръци и уплътняване на празното пространство в кутията или подаръчната чанта, през подаръчни кутии и креп хартия, до най-различни видове ленти за декорация. Зебло, хартиена лента, платнена сатенена лента в различни ширини и разфасовки и разбира се, разнообразие от цветове, както и ленти за панделки.

Тук ще откриете и всякакви малки детайли като декоративни мини щипки с фигурки, пластмасови очички за детски играчки и други дребни компоненти за фина декорация. Предлагаме дори и средства за създаване на светлинни ефекти като светодиодни LED елементи за украса.

Селектираме и прекрасни компоненти, изработени от естествени материали за декорация като канап и дърво, с които да създадете красив натурален акцент или да придадете старинен вид на украсата.

Настрой низходяща посока

431 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

431 артикула

на страница