Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Дипломиране - какво да подарим

Дипломиране - какво да подарим

Дипломирането е едно от най-вълнуващите събития в живота на повечето хора. Независимо дали става въпрос за завършване на 12-ти клас, бакалавър или магистратура, това събитие винаги е добър повод за отбелязване постиженията на завършващия.

Поканени сте на изпращане? Не забравяйте да вземете със себе си и нещо, с което да изненадате празнуващия. В днешната статия ние ще ви дадем няколко свежи идеи за това.

Какво да подарим на абитуриент

Разбира се, идеалният подарък зависи най-вече от човека, на когото подарявате – неговите интереси и вкуса му. Ние даваме няколко общи идеи, които може да пречупите през предпочитанията на вашия абитуриент, за да уцелите истинското попадение.

Особено, когато става въпрос за събиране в заведение за изпращането на току-що завършил 12-ти клас младеж, един неизменен подарък е поздравителната картичка. Изберете такава с пряка насоченост за дипломиране и оставете своето лично послание вътре.

Най-често на такива събития се подаряват пари. Но ако искате да минете отвъд това и да оставите по-голям спомен на абитуриента от празника, може да добавите и допълнителен малък подарък.

Идеални за целта са фоторамките за дипломиране – след голямото празнуване абитуриентът ще може да извади любимите си снимки от събитието и да ги постави в рамката за весел спомен.

Завършването на 12-ти клас е и удобен повод да се пошегувате с абитуриента. Може към плика с пари да му подарите подаръчен комплект с шотове със закачливо послание, студентска касичка, комплект за студентска първа помощ, купа „Отличник“, орден „абитуриент мечта“ и други забавни подаръци.

Какво да подарим на абсолвент

При завършване на етап от висшето образование, също може да подарите нещо, с което да подкрепите успеха на абсолвента. Освен цветя на неговото изпращане, подкрепени с подобаваща картичка може да поднесете и още нещо.

Особено ако подарявате на момиче, много подходящ подарък би бил красив сувенир, който напомня за дипломирането. В Dara.bg например можем да ви предложим стъклена фигурка мече с шапка за дипломиране, което може да се окаже идеално допълнение към красивия букет цветя.

Може да изненадате абсолвента с подарък, който наистина ще му е от полза. Огледайте се за модерен и луксозен подаръчен комплект с практични пособия като тефтер, химикал, флашка, термос, опаковайте го в стилна хартия и го поднесете на изпращането. Със сигурност ще оставите приятна емоция не само на лицето, но и в сърцето на завършващия.

Много актуални са и подаръците според специалността. Обвържете подаръка със сферата, в която абсолвентът се дипломира и направете тематична закачка по повод професията, към която младежът се стреми.