Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Как да създадем незабравимо парти за най-малките

Как да създадем незабравимо парти за най-малките

Перфектното детско парти се състои от 4 основни компонента: забавление, подаръци, украса и разбира се, вкусно похапване.

Като бранд ние имаме своя собствен принос в осигуряването на най-необходимите пособия, аксесоари и всякакви средства за овкусяването на съвършената рецепта за незабравим детски празник. Затова в днешната публикация споделяме опита си с вас под формата на няколко идеи за създаване на нестихващи усмивки за празника на вашия малчуган.

Празнична украса за незабравимо детско парти

Първият компонент, в който можем да споделим доста идеи е именно украсата за детското парти. В Dara.bg имаме всичко необходимо за създаването на празнична обстановка с правилната парти декорация.

Има няколко напълно задължителни елемента в декорацията, които е най-добре да не забравяте. Тук включваме надписа „Честит рожден ден“ (или друга подходяща декорация за стена според повода), парти шапките и балоните. В магазина ни ще откриете дори и готови комплекти украса за детски рожден ден. Поръчвате с няколко клика и забравяте за обикалянето на магазините в търсенето на перфектната украса за детско парти.

През последните години особено популярни са тематичните детски партита. Създаването на цяла една концепция е удоволствие за родителите (най-вече майките) и помага на малчугана да се чувства още по-специален на своя празник. Парти за принцеси, детско научно парти, динозаври, пирати, карнавал – опциите са много.

Украсата за маса също ще допринесе за цялостната атмосфера. Изберете тематични чинийки, прибори, чашки, облечете масата в тюл или подходяща покривка и сами ще видите, че това наистина е така.

Подгответе се предварително със забавни парти активности

Не е нужно да наемате аниматор, за да осигурите забавление на малчуганите. 2-3 организирани игри са достатъчни, за да ги насърчите да се забавляват, а след това те сами ще измислят как да продължат парти активностите.

Голямо предимство на балоните като украса е, че са многофункционални и съвсем спокойно могат да послужат и в игрите, които е добре да измислите отнапред. Помислете как може да ги използвате в тази насока.

Надяждане, криеница, направа на мумия от тоалетна хартия, „Великани и джуджета“, детски щафети са само част от многото варианти.

За подобаващ завършек на партито подарете перфектния подарък

Не забравяйте да изненадате своя малчуган с нещо, което ще използва повече от 2 дни. Преценете добре дали да му вземете нещо забавно, но образователно, традиционна играчка, нещо, което с удоволствие ще носи на детската или с което ще се занимава у дома.

Може да насърчите активността му като му подарите надуваема топка за скачане, възпитате състезателен дух у него с играчка, която може да се използва за активно съревнование (например дървени рингове) или го изненадайте с екстремна кола с дистанционно управление.