Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Забавни активности у дома

Забавни активности у дома

5 причини защо магическите трикове са подходящо хоби за децата

Времето застудява, което предразполага семействата да прекарват по-голямата част от времето си у дома. Когато сме вкъщи, изпитваме трудност постоянно да измисляме нови и нови забавления за децата и да заддържаме тяхното внимание.

Затова ние идваме на помощ като вашия Генератор на страхотни идеи за забаление.


Първото ни предложение, с което да ангажирате вниманието на децата са Фокуси. Ето нашите 5 причини защо това е подходящо:

  1. Успешното изпълнение на магически трикове засилва увереността в детето.
  2. Фокусите учат на самодисциплина и търпение – без тези две качесва фокусника няма да успее. Научаването на един трик изисква време, много неуспешни опити и доза търпение. Затова, ако искате вашето дете да усвои тези качесва магическите трикове са изключително подходящи за целта.
  3. Изгражда критично мислене - критичното мислене е желано от много работодатели, но това е умение, което липсва на много хора. Ученето, гледането и извършването на фокуса определено подобрява критичното мислене.
  4. Магическите трикове дават сила на децата да помагат на хората около себе си – фокусите винаги могат да те накарат да се усмихнеш, независимо колко лош ден си имал. Всеки обича магията.
  5. Разчупване на леда – често се среща децата да имат трудности в завързването на разговор с друго дете. Нищо не разчупва леда, както израза „Избери си карта!“

Нашата поредица “Magic Show 1” и „Magic Show 2” ще разгърне въображението на вашето дете, ще съдейства за развиването на фината моторика и ловкостта, активното мислене и стремежа за личностна изява.

В комплектите ще откриете богата гама от магически атрибути. Някои от тях са: магическа пръчка, изчезваща кърпичка, трикове с карти, мистериозна кутия за карти, вълшебен палец, чашки и топчета, фокуси с въжета и още други магически тайни. Нашата поредица магически кутии ще ви разкрие най-дълбоките тайни на магьосника и ще можете да ги пресъздадете със собствените си ръце, но помнете, когато ви предадем тези знания и усвоите всички трикове си припомнете първото правило на всеки фокусник - никога да не разкрива своята тайна.

Абракадабра

За още интересна и полезна информация може да ни последвате във Facebook и Instagram.